Για κέρδη στο κλάσικο; Μπαρτσελόνα!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Το 15ο «κλάσικο» στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές σεζόν θα απολαύσουν σήμερα οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι.

Real – Barcelona λοιπόν σήμερα και όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στις δύο κορυφαίες ομάδες. Όμως στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει πολύ… Κύπελλο σε όλη την Ευρώπη με αγώνες στην Γαλλία, την Ολλανδία, την Τουρκία, την Κύπρο, το Βέλγιο και φυσικά την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Καβάλα και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να πάρει εύκολα την πρόκριση μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, ενώ ντέρμπι αναμένεται στα «Πηγάδια» με τη Βέροια να θέλει να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα. Πάμε λοιπόν στα σημερινά μας προγνωστικά.

Στην κατηγορία «Μονά» ξεχωρίζει το «Διπλό» της Μπαρτσελόνα στο «κλάσικο» με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 2.30. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πληθώρα προβλημάτων και θα παραταχθούν χωρίς τους Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο και Ντι Μαρία.

Από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα «φουριόζα» και πλήρης είναι σήμερα το φαβορί για τη νίκη και φυσικά σε απόδοση ελκυστική (2.30) για τους «μπλαουγκράνα».  Για το Κόπα Άφρικα πάμε με το Over 2 γκολ στον αγώνα Τόγκο – Τυνησία σε ένα παιχνίδι που οι τυπικά φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο τη νίκη ενώ το Τόγκο πάει για δύο αποτέλεσματα και αναμένται να γίνει ένα άκρως επιθετικό παιχνίδι. Σε επερίπτωση που μπουν ακριβώς δύο γκολ το ποντάρισμά μας επιστρέφεται.

Στις «Μπόμπες» τώρα ξεχωρίζουν το Χ2 της Βέροιας με αντίπαλο την Ξάνθη σε απόδοση 2.25 και το 1Χ της Νόριτς με αντίπαλο την Τότεναμ σε απόδοση 2.13. Στον αγώνα του ελληνικού Κυπέλλου θα πάμε με το «αουτσάιντερ» και θα στηρίξουμε τη Βέροια που έχει προβάδισμα απο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Βέβαια η Ξάνθη είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο που αδικείται απο τη βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα και σήμερα θα αποδείξει πως έχει τις δυνάμεις να αντεπιτεθεί.

Συνεχίζοντας με Κύπελλο πάμε στην Ολλανδία και επιλέγουμε το Χ2 τηςΦέγενορντ με αντίπαλο την Αϊντχόβεν σε απόδοση 2.63. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την ομάδα για να κάνουν τη ζημιά και να πάρουν την πρόκριση. Tέλος για το Κύπελλο Κύπρου πάμε τον «Ασσο» Draw No Bet στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας με την ΑΕΚ Λάρνακας σε απόδοση 2.60.

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει 3 αγώνες για το Eurocup με το -1 Μπάνβιτ (1.85) στον αγώνα Τριούμφ – Μπάνβιτ και το -5 Γαλατασαράι στη αναμέτρηση Ουλμ – Γαλατασαράι να ξεχωρίζουν. Δείτε δώ αναλυτικά τα σημερινά σημεία στην κατηγορία Eu Basket.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top