Για «καθαρή» νίκη κόντρα στην ΕΑ Πατρών

Να αφήσει πίσω την ήττα από τη Λαμία θα επιδιώξει ο Άρης απέναντι στην ΕΑ Πατρών, την οποία θα φιλοξενήσει αύριο, Δευτέρα, στις 17:00, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1. Το σύνολο του Γιώργου Περσιανλή, χωρίς τον τραυματία Ιβάιλο Μπαρούτοφ αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, θα έχει ως στόχο να επιστρέψει στις νίκες, όπως ανέφερε στο PRESSARIS ο τιμ μάνατζερ, Κώστας Ευθυμιάδης.

«Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, η οποία μετρά δύο διαδοχικές ήττες στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές και δικαιολογημένα θα θέλει να φτάσει στη νίκη. Το ίδιο θέλουμε και εμείς, όμως. Θα προσπαθήσουμε για μία ‘καθαρή’ νίκη», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Σε ερώτηση για το αν μπορούμε να κάνουμε λόγο για φαβορί, απάντησε: «Παίρνοντας μία πρώτη γεύση από τη μέχρι στιγμής παρουσία όλων των ομάδων, μπορούμε να πούμε ότι το επίπεδο όλων κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα. Επομένως, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί ούτε για το αυριανό παιχνίδι, αλλά ούτε και γενικότερα. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι φέτος θα παρακολουθήσουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Συνεχίζοντας, ο κ. Ευθυμιάδης δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στη Λαμία, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Ιβάιλο Μπαρούτοφ: «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά κάποια λάθη στα οποία υποπέσαμε, μας κόστισαν. Η απουσία ενός από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες μας, όμως, ήταν αν μη τι άλλο αισθητή. Το δυσάρεστο είναι ότι δε θα δώσει το ‘παρών’ ούτε στο αυριανό παιχνίδι. Ωστόσο, το ιατρικό τιμ της ομάδας κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε ο παίκτης να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται».

Τέλος, δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια της ομάδας: «Καλούμε τους φιλάθλους μας στο Αλεξάνδρειο, να έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα να κάνει το καθήκον της. Έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν την προσπάθεια μας και θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και στη συνέχεια».

Η τελευταία προπόνηση του Άρη ενόψει του παιχνιδιού με την ΕΑ Πατρών θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στις 10:00. Αντίστοιχα, οι φιλοξενούμενοι θα προπονηθούν μία ώρα νωρίτερα, στις 09:00.

Επίσης, αύριο πρόκειται να απονεμηθεί στο Νίκο Παλέντζα το βραβείο του MVP της 3ης αγωνιστικής, για την εξαιρετική παρουσία του στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Άρης.

To Top