Για μεγάλα πράγματα η Νιούκαστλ, νίκησε και την Τσέλσι

Η Νιουκάστλ δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα! Η ομάδα του Έντι Χάου έκανε μεστή εμφάνιση κόντρα στην Τσέλσι και εν τέλει τη λύγισε (1-0) χάρη σε γκολάρα του Γουίλοκ, για να επιστρέψει στην τρίτη θέση και να βρεθεί πλέον στο -2 από τη δεύτερη Σίτι (έχει ματς λιγότερο) και στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ (έχει δύο παιχνίδια λιγότερα). 

Ιδιαίτερα προσεκτικές, χωρίς πολλά ρίσκα και με κύρια διάθεση να προστατέψουν το μηδέν στην άμυνα μπήκαν οι δύο ομάδες. Κλειστό παιχνίδι, με τη Νιούκαστλ να είναι πιο επικίνδυνη και καλύτερη στα σημεία, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε ως το φινάλε του πρώτου μέρους. Πιο δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι, προσπάθησε να βρει το προβάδισμα αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα και οι γηπεδούχοι χτύπησαν στο 67’. Ο Αλμιρόν έκανε την προσπάθεια και έσπασε στον Γουίλοκ, ο οποίος με τρομερό σουτ εκτέλεσε τον Κέπα για να βάλει φωτιά στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», κάνοντας το 1-0.

Το ματς από εκεί και πέρα έγινε μέχρι και… πολεμικό. Οι παίκτες της Νιούκαστλ προσπάθησαν με κάθε τρόπο να φάνε χρόνο, να παίξουν με τα νεύρα των αντιπάλων τους, ακόμη και να ρίξουν και καμιά κλωτσιά. Τελικά, κατάφεραν να κρατήσουν την Τσέλσι χωρίς ουσιαστική τελική, με τις «καρακάξες» να παίρνουν μια σπουδαία νίκη, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους χωρίς τρίποντο για πέντε διαδοχικά ματς και στην 8η θέση. 

To Top