ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ”

Ο Δημήτρης Σαχινίδης σχολιάσει την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα και μοιράζεται τις σκέψεις του με τους αναγνώστες του PRESSARIS.

Αναλυτικά:

Είναι λογικό τα πέντε τέρματα που σημείωσε η ομάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Αιγινιακό να σκορπούν αισιόδοξα μηνύματα προς τον κόσμο της και να την κάνουν να μοιάζει στα μάτια μας πολύ διαφορετική από την περσινή, ασχέτως εάν ακόμη δεν είναι καιρός για εξαγωγή των οποιωνδήποτε συμπερασμάτων.

Από εκεί και πέρα όμως κάποιες φορές τέτοιου είδους θετικά αποτελέσματα είναι ικανά να παραπλανήσουν αποτελώντας το εφαλτήριο για εφησυχασμό εάν δεν τα διαχειριστείς με τον τρόπο που πρέπει.

Η ιστορία μας έχει δείξει διαχρονικά πώς η Φούτμπολ Λιγκ είναι μια κατηγορία που ανέκαθεν βασίζεται στο πάθος και την ψυχική δύναμη μιας ομάδας. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει όλοι μαζί συντονισμένα και συντεταγμένα ο καθένας από το δικό του πόστο να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν πώς την φετινή ιδιαίτερα περίοδο απαγορεύεται να υπάρχει δεύτερη σκέψη εκτός από αυτή της ανόδου, καθώς αν η περσινή χρονιά ήταν για πολλούς από εμάς οριακή για τον σύλλογο Άρη, θα μπορούσα να πω μετά βεβαιότητος πώς φέτος μιλάμε για μια χρονιά η οποία αποτελεί ορόσημο κι αυτό το αναφέρω γιατί αν συμβεί εκ νέου αυτό που δεν μπορώ ούτε να αναφέρω τότε ο δρόμος για τον γυρισμό θα είναι πάρα πολύ δύσκολος.

Όσοι βιαστούν να με χαρακτηρίσουν απαισιόδοξο καλό θα είναι να ανατρέξουν τις μνήμες τους λίγα χρόνια πίσω, να θυμηθούν τι έχουμε περάσει όντας στο πλευρό αυτής της ομάδας και τότε θα αντιληφθούν με τον πλέον εμφατικό τρόπο πώς η έλλειψη προνοητικότητας είναι αυτή που γεννά την όποια απαισιοδοξία. Για αυτό το λόγο λοιπόν φέτος οι άνθρωποι της διοίκησης θα πρέπει να προνοήσουν εξαρχής προστατεύοντας έτσι με τον τρόπο αυτό τα συμφέροντα της ομάδας τα οποία επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση να διαφυλαχθούν απαρέγκλιτα με κάθε κόστος και με κάθε μέσο.

To Top