ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Γενάρης, οι μεταγραφές και το καμπανάκι…

Ο Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του με τους φίλους αναγνώστες μέσα από το PRESSARIS λίγη ώρα μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιγιάλειο…

Αναλυτικά:

“Γενικώς πιστεύω πώς κανένα αποτυχημένο αποτέλεσμα δεν μπορεί να προσδώσει κανένα απολύτως όφελος. Όμως από αυτή μου την πεποίθηση θα ήθελα να εξαιρέσω το παιχνίδι του Αιγίου κι ο λόγος τον οποίο θα εξηγήσω παρακάτω είναι ένας, σαφής και συγκεκριμένος.

Καμιά φορά τα συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα προκαλούν υποσυνείδητα την αίσθηση του εφησυχασμού και το γεγονός αυτό όσο και αν δε μας αρέσει να το βλέπουμε μπροστά μας είναι απολύτως λογικό. Από εδώ και πέρα όμως οφείλει να μπει άμεσα ένα τέρμα σε αυτό το μικρό αρνητικό σερί γιατί ο στόχος που έχει τεθεί ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι μέχρι τέλους αδιαπραγμάτευτος χωρίς να τίθεται κάτω από την οποιαδήποτε προϋπόθεση ή συζήτηση.

Είμαστε λοιπόν εντός πολλών εισαγωγικών τυχεροί καθότι τα δυο προηγούμενα αποτελέσματα έγιναν σε περίοδο κατά την οποία ο Γενάρης είναι πολύ κοντά κι αυτό πρακτικά σημαίνει πώς τα κακώς κείμενα που υπάρχουν εντός της ομάδας και είναι αρκετά θα μπορέσουν να διορθωθούν άμεσα και χωρίς να κοστίσουν στην ομάδα κάτι ιδιαίτερο με την έναρξη του νέου ημερολογιακού έτους διότι μπορεί ο πανικός να είναι ο χειρότερος σύμβουλος, απαιτείται όμως η στοιχειώδης εγρήγορση.

Το δεύτερο συνεχόμενο καμπανάκι λοιπόν είναι υποχρεωτικό να εισακουστεί από όλους διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τιμ γιατί τα μάτια μας έχουν δει πολλά τα τελευταία χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν θα αντέξουμε να γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμη αγωνιστικής αυτοκτονίας και σε αυτό το σημείο επέλεξα επίτηδες να χρησιμοποιήσω αυτήν την υπερβολή γιατί μόνο έτσι θεωρώ ότι θα καταλάβουν όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα από το οποιοδήποτε πόστο το που πραγματικά βρίσκονται…”

 

To Top