Για παραίτηση Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ μετά τη Λαμία κάνουν λόγο οι Ρουμάνοι

Δημοσίευμα από τη Ρουμανία αποκαλύπτει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποβάλει την παραίτηση του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα με τη Λαμία.

Οι Θεσσαλονικείς μετρούντρεις διαδοχικές ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου, κάτι που έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου.

Στη Ρουμανία και ειδικότερα στην ιστοσελίδα “playsport.rο” υποστηρίζουν πως ο Λουτσέσκου είναι δυσαρεστημένος με το γεγονός πως δεν έγιναν οι μεταγραφικές κινήσεις που θα ήθελε, ενώ κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις του 52χρονου προπονητή με τον Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του πάνε ένα βήμα πιο κάτω την υπόθεση, αναφέροντας πως ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, κάτι για το οποίο είναι ενήμεροι οι συνεργάτες του και θα υποβάλει την παραίτηση του στη διοίκηση του “Δικεφάλου” μετά τον αγώνα με τη Λαμία, πιθανότατα τη Δευτέρα (13/12).

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξη του για το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική ομάδα της Ρουμανίας, οΛουτσέσκου είχε ξεκαθαρίσει πως είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και θα τιμήσει το συμβόλαιο του διάρκειας τριών ετών.

Μένει να φανεί αν το δημοσίευμα από τη Ρουμανία έχει βάση ή απλά πρόκειται για ένα ακόμη σενάριο…

To Top