Για πρώτη φορά σε κοινό ημιτελικό τα αδέλφια Τσιτσιπά

Για πρώτη φορά στην καριέρα τους, θα συμμετάσχουν σε κοινό ημιτελικό σε ATP διοργάνωση, μετά την πρόκριση που εξασφάλισαν στους «4» του διπλού στο τουρνουά European Open της Αμβέρσας, τ’ αδέλφια Τσιτσιπά, Στέφανος και Πέτρος.

Συγκεκριμένα, στον προημιτελικό, επικράτησαν των Ματβέ Μίντελκουπ (Ολλανδία) και Αντρές Μις (Γερμανία), με 7-5, 6-3, έπειτα από μία ώρα και 14 λεπτά αγώνα, οι οποίοι ήταν η Νο4 ομάδα του ταμπλό.

Οι αντίπαλοι του Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στην ημιτελική φάση θα είναι είτε οι νικητές του ζευγαριού Χάασε/Όσβαλντ-Αρνεοντό/Βάισμπορν, είτε οι No2 του ταμπλό, Κέβιν Κράβετζ και Τιμ Πιούτζ. Οι τελευταίοι δεν έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους στο διπλό. Σήμερα αντιμετωπίζουν το δίδυμο των Αρνεόντο/Βάισμπορν, και αν νικήσουν θα αναμετρηθούν με τους Χάσε/Όσβαλντ στα προημιτελικά.

Μετά τη νίκη αυτή των αδελφών Τσιτσιπά, ο Πέτρος βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδο στο Top-100, καθώς είναι στο No110 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο No146.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετέχει και στο μονό της διοργάνωσης και θα κάνει αύριο, Πέμπτη (19/10) πρεμιέρα κόντρα σε έναν εκ των Ντόμινικ Στρίκερ, Μπότικ βαν ντε Ζάντσχουλπ.

To Top