Για τα μάτια του κόσμου! Ευρεία σύσκεψη για το VAR συγκάλεσε ο Αυγενάκης

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και με τη σύμφωνη γνώμη ΕΠΟ και Super League 1, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης (αυτός που έτρεχε πίσω από τον μεγαλοεπιχειρηματία…), έχει συγκαλέσει σύσκεψη στη ΓΓΑ, για αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00, με θέμα: «Εφαρμογή του συστήματος VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στη σύσκεψη εκ μέρους των διεθνών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν οι κ. Χ. Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μ. Γεωργίου (μάνατζερ εθνικών ομοσπονδιών UEFA) και Μ. Φαν ντε Ρόστ (επικεφαλής για το VAR στη FIFA). Προφανώς για τα μάτια του κόσμου, την στιγμή που η ΚΕΔ αγνοεί π.χ. αιτήματα για μη ορισμό του Σιδηρόπουλου και τον ορίζει με κάθε επισημότητα.

Eκ μέρους της ΕΠΟ οι κ. Ευ. Γραμμένος (πρόεδρος) και Αλ. Δέδες (εκτελεστικός γραμματέας), εκ μέρους της ΚΕΔ οι κ. Βίτορ Περέιρα και Μ. Μάριν, ο πρόεδρος της Super League 1 M. Λυσάνδρου και ο υπεύθυνος αγωνιστικού Θ. Λάιος, καθώς και εκπρόσωποι από κάθε μία εκ των 14 ΠΑΕ.

Επιπλέον, θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της ΔΕΑΒ Αχ. Τσιχτής, οι κ. Κορτάι και Ρούπτσος από την συμβαλλόμενη εταιρία εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR στην Ελλάδα, εκπρόσωποι της NOVA, της ΕΡΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

To Top