Για την έκπληξη η Φιορεντίνα, επιτέλους ώρα για γκολ στο Κόπα Άφρικα

Έχουν αξία οι σημερινές επιλογές, «value bets» αμφότερες, τόσο το διπλό στον αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας, όσο και το Over 1.5 στο Κόπα Άφρικα.

Όλες οι πληροφορίες για το pame stoixima casino live

  1. Νάπολι – Φιορεντίνα (19:00)

Κύπελλο Ιταλίας, νοκ άουτ ματς για τη φάση των «16», με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Η Νάπολι προέρχεται από νίκη 1-0 στο πρωτάθλημα επί της Σαμπντόρια και συνεχίζει ψηλά στη βαθμολογία. Σειρά έχει το Κύπελλο, όπου ενδιαφέρεται. Πέρσι έφτασε έως τα ημιτελικά. Έχει απουσίες, θα λείψουν 8 υπολογίσιμοι παίκτες. Η Φιορεντίνα ηττήθηκε τη Δευτέρα στην έδρα της Τορίνο (4-0), απέτυχε παταγωδώς. Θέλει να διακριθεί μέσω Κυπέλλου, ώστε να κατακτήσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αρκετά καλά κατεβαίνει, με Βλάχοβιτς, Ικονέ και Γκονσάλες στην επιθετική γραμμή.

➥ Στο χέρι της να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των γηπεδούχων και να φτάσει στη νίκη – πρόκριση, η οποία προσφέρεται στο ακριβό 4.50.

  1. Πράσινο Ακρωτήριο – Μπουρκίνα Φάσο (21:00)

Στον 1ο όμιλο του Κόπα Άφρικα, το Πράσινο Ακρωτήριο καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να κάνει βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σημαντικές επιστροφές στο αγωνιστικό κομμάτι, με παίκτες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την άλλη, η Μπουρκίνα Φάσο έμεινε έχασε 2-1 στην πρεμιέρα από το Καμερούν και δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Δύο επιστροφές (αμυντικοί Ταπσόμπα, Τραορέ), αλλά και 4 παίκτες που αναρρώνουν από τον κορωνοϊό.

➥ Ναι μεν η διοργάνωση είναι του… Under 2,5, ωστόσο εδώ θα κυνηγήσουμε το Over 1,5 σε απόδοση 1.70, μιας και οι δύο ομάδες παράγουν ευκαιρίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

To Top