Για την έκπληξη Φέγενορντ και Ολιανένσε, “Άσσος” η ΚΠΡ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Παραδοσιακή ημέρα ποδοσφαίρου η Κυριακή και οι λάτρεις του στοιχήματος έχουν μπροστά τους ένα «βαρβάτο» κουπόνι με πολλές αναμετρήσεις από όλο τον κόσμο.

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με τα «Μονά» και τον «Άσσο» της ΚΠΡ με αντίπαλο τη Ρέντινγκ. Οι γηπεδούχοι πάνε για την πρώτη τους νίκη, αφού μετά από εννέα αγωνιστικές δεν έχουν πανηγυρίσει «τρίποντο» και τα περιθώρια έχουν στενέψει. «Σκούρα» τα πράγματα και για τη Ρέντινγκ που προέρχεται από το μεσοβδόμαδο ψυχολογικό σοκ με αντίπαλο την Άρσεναλ, αφού παρότι νικούσε στο 37’ 4-0 κατάφερε να αποκλειστεί με 5-7. Βρίσκουμε στοιχηματική ευκαιρία στο 1.95 που προσφέρει η Interwetten.

Από την Ελλάδα έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Ξάνθης με αντίπαλο το Λεβαδειακό στο 1.73 στην StanJames. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πετύχει γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους, ενώ ο Κωστένογλου θέλει να κάνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο των Ακριτών και ο σημερινός αγώνας είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Στη Β’ Ισπανίας έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» της Λας Πάλμας με αντίπαλο την Πονφεραντίνα στο 2.10. Το κλίμα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων είναι εξαιρετικό, μια και μεσοβδόμαδα πήραν μεγάλη πρόκριση σε βάρος της Ράγιο Βαγιεκάνο, ομάδα Primera Division. Οι φιλοξενούμενοι δε μπορούν να προβάλουν μεγάλη αντίσταση, ενώ ταλαιπωρούνται και από πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Στις «Μπόμπες» ξεκινάμε με το Χ2 της Φέγενορντ μέσα στην Τβέντε σε απόδοση 2.10 στην Bet365. Η Τβέντε δεν… πατάει καλά. Τελευταίο δείγμα ο «ντροπιαστικός» αποκλεισμός από την Ντεν Μπος για το Κύπελλο. Από την άλλη η Φέγενορντ έχει εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από εντυπωσιακή πρόκριση στο Κύπελλο και το «μομέντουμ» είναι με το μέρος της για την έκπληξη σήμερα.

Από την Πορτογαλία έχουμε ξεχωρίσει το Χ2 της Ολιανένσε με αντίπαλο την Πάκος Φερέιρα σε απόδοση 1.86 στην 10Bet. Στη Serie A κοντράρουμε τη Νάπολι και ποντάρουμε στο 2.45 που δίνεται το Χ2 της Τορίνο στη NordicBet, ενώ Χ2 παίζουμε και το Σταντάρ Λιέγης – Λέουβεν που προσφέρεται στο 2.60 στην Bet365. Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στις «Μπόμπες».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 παιχνίδια σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x10€) και συνολικό ποντάρισμα 70€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της BetVictor:

Σαμπντόρια – Αταλάντα 1 (2.30)

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 2 (2.25)

Σάο Πάολο – Φλουμινένσε 1 (2.05)

Γοδόι Κρουζ – Νιούελς Ολ. Μπόις 1 DNB (2.18)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Τέλος έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά preview για τα Bonus Εγγραφής στις εταιρείες στοιχήματος.

To Top