ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσουμάνης: “Ο ΟΦΗ παίζει τα τελευταία του χαρτιά, αλλά με τον κόσμο μας θα πάρουμε τη νίκη”

Για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Τσουμάνης.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Νομίζω ότι πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι απόδειξη ότι δεν κάνουμε τουρισμό πόσω μάλλον όταν παίζουμε μέσα στην έδρα μας. Το μυαλό μας είναι στο αυριανό παιχνίδι. Είναι δύσκολο γιατί ο ΟΦΗ παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Το μυαλό μας είναι στη νίκη και πιστεύω ότι με τον κόσμο και με τις οδηγίες του προπονητή θα πάρουμε τη νίκη».

Για το εάν είναι δύσκολο να προσαρμοστούν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Μετά από ένα μεγάλο παιχνίδι οι ομάδες τείνουν να κάνουν κοιλιά και να μένουν στο καλό αποτέλεσμα. Ο προπονητής μας το σταμάτησε αυτό την επόμενη μέρα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον ΟΦΗ και θα κοιτάξουμε την κάθε λεπτομέρειά. Με πάθος, δύναμη και με τον κόσμο θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Για τον ΟΦΗ και την αλλαγή του προπονητή: «Έχει δείξει ότι είναι καλός. Είχε κάνει καλή δουλειά στον Ηρακλή. Όταν αλλάζει ο προπονητής συνήθως πάει καλύτερα η ομάδα, αλλάζει η ψυχολογία οπότε ο ΟΦΗ δεν θα έρθει με κατεβασμένη ψυχολογία. Περιμένω μια ομάδα ψυχωμένη και συγκεντρωμένη και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ανάλογα με το πώς θα εμφανιστούμε εμείς».

Για το εάν έχουν προσαρμοστεί στην κατηγορία: «Η κατηγορία κρύβει παγίδες. Το έχουμε βιώσει δεν κρυβόμαστε από αυτό. Παιχνίδι με παιχνίδι βγάζουμε αυτό που θέλουμε και περιμένουμε περισσότερα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι κλίμα υπάρχει στα αποδυτήρια. Θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και πιστεύω ότι εάν όχι τόσο κόσμο αλλά ακόμη περισσότερο θα έχουμε στην πορεία».

To Top