Για την μικρή Μαργαρίτα

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ διοργανώνει το Σάββατο 13 Απριλίου έκτακτη κολυμβητική ημερίδα. Αυτήν την στιγμή, η μικρή κολυμβήτρια, Μαργαρίτα, 14 ετών, περνάει μία τραγική δοκιμασία από την επάρατη νόσο και νοσηλεύεται στη Γερμανία για μεταμόσχευση μυελού των οστών, οπότε συντρέχει σπουδαίος λόγος για την ηθική και υλική συμπαράσταση του παιδιού και της οικογένειάς του.

Έτσι, λοιπόν, ο Α.Σ. Άρης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης και σε συνεννόηση με όλους όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση της ημερίδας (Γραμματεία, Κριτές, Χρονομέτρες κ.λ.π.), οι οποίοι θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους, αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα της διοργάνωσης στην οικογένεια της Μαργαρίτας σαν την ελάχιστη συνεισφορά για τη θεραπεία της μικρής. Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή ορίζεται στο συμβολικό ποσό των 10 ευρώ.

Τα χρήματα των συμμετοχών των αθλητών του κάθε σωματείου θα κατατεθούν από το Σωματείο στον τραπεζικό λογαριασμό (Λογαριασμός Eurobank: GR 470 260 203 0000 810 1014 79506) και άνοιξε για το λόγο αυτό, το δε αποδεικτικό κατάθεσης θα παραδοθεί στον ταμεία των αγώνων. Σε περίπτωση που το Σωματείο αδυνατεί να κάνει την κατάθεση, τότε τα χρήματα θα δοθούν στον ταμεία, ο οποίος θα κάνει αντ΄ αυτού την κατάθεση.

Καλούνται όλα τα Σωματεία να συμμετέχουν ολόψυχα στην εκδήλωση αυτή, που πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς και όποιος άλλος επιθυμεί να καταθέσει οποιοδήποτε πόσο θελήσει για τον ίδιο σκοπό στον παραπάνω λογαριασμό.

Πηγή: arisac.gr

To Top