ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για την 6η νίκη και το αήττητο η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο

Για την 6η νίκη και το αήττητο αγωνίζεται αύριο η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη.

Διαβάστε την επίσημη προαναγγελία των αγώνων:

Το ένα ντέρμπι διαδέχεται το άλλο στο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΑ και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ο ΠΑΣΚΑ φιλοξενεί στο κλειστό του Μετς αύριο στις 17:00 το Μαρούσι, σε ένα παιχνίδι που πάντα έχει ιδιαίτερη σημασία, πόσο μάλλον τώρα που οι δυο τους ισοβαθμούν με 8 βαθμούς. Στην Κρήτη οι Αετοί θα υποδεχτούν τον Άτλαντα με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα.

Αλλαγή έδρας (για το συγκεκριμένο παιχνίδι) για το νεοφώτιστο Ηράκλειο το οποίο θα αντιμετωπίσει το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού Μελίνα Μερκούρη τη Δωδεκάνησο.

Για τον Βόρειο όμιλο οι πρωτοπόροι Ήφαιστος και Άρης αναμένεται να έχουν εύκολο έργο απέναντι στη Γυμναστική Ένωση και την Ίριδα Καβάλας αντίστοιχα. Προβάδισμα όμως και για τον Μέγα Αλέξανδρο κόντρα στους Αργοναύτες Βόλου, σύμφωνα πάντα με την εικόνα που έχουν δείξει έως τώρα οι ομάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο Νότιος όμιλος:
Γηπ. Σούδας 16:45 Αετοί Κρήτης – Άτλας (Κώτσου – Δημητρουλάκης), Γηπ. Μετς 17:00 ΠΑΣΚΑ – Μαρούσι (Παυλόπουλος – Μπίκας), Γηπ. Νέας Αλικαρνασσού Μελίνα Μερκούρη 20:00 Ηράκλειο – Δωδεκάνησος (Ξυλάς – Πελίκα).

Κυριακή Βόρειος όμιλος:
Γηπ. Μπάρας 12:00 Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας – Ήφαιστος (Σαρρής – Χλωρός), Γηπ. Αδαμόπουλου 13:00 Αργοναύτες Βόλου – Μέγας Αλέξανδρος (Καλούτσας – Πανταζής), Γηπ. Καλαμίτσας 13:00 Ίριας Καβάλα – Άρης (Αγγελίδης – Παπαδοπούλου).

Για τον Νότιο όμιλο την Κυριακή θα διεξαχθεί και το παιχνίδι Αετοί Κρήτης – Δωδεκάνησος στο γήπεδο Σούδας  στις 13:30, παιχνίδι που γίνεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

To Top