ΜΠΑΣΚΕΤ

Για την πρώτη του νίκη ο Άρης στη Λιθουανία με την Λιετκαμπέλις (19.00, PRESSARIS LIVE)

Οι παίκτες του Αρη μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Basket League στρέφουν την προσοχή του στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις όπου θα αντιμετωπίσουν την Λιετκαμπέλις στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup (19.00, PRESSARIS LIVE).

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν το ταξίδι τους νωρίς το πρωί της Δευτέρας και έφτασαν στην Λιθουανία και πιο συγκεκριμένα στο Παναβέζις όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, με τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη να μην προλαβαίνουν να κάνουν κανονική προπόνηση μέχρι χθες, αλλά μόνο σήμερα το πρωί!

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη με στάση στην Κωνσταντινούπολη για έξι ώρες πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην «Kalnapilio Arena».

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για το EuroCup απέναντι σε μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και σε 48 ώρες πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να προσεγγίσουμε με τον πιο σωστό τρόπο το παιχνίδι απέναντι στη Λιετκαμπέλις», ήταν τα λόγια του Καστρίτη.

Η κούραση είναι δεδομένη και οι απουσίες, αλλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση. O Aρης κρατάει τα θετικά σημεία από τον Ολυμπιακό και θα κάνει το καλύτερο στη Λιθουανία.

Ο Νίκος Περσίδης έμεινε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τη θεραπεία του μετά το διάστρεμμα που υπέστη. Η αποστολή απαρτίζεται από τους:

Διαμαντή Σλαφτσάκη, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλη Τολιόπουλο, Μάρκους Καρ, Δημήτρη Κατσίβελη, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Γιώργο Φίλλιο, Λευτέρη Μποχωρίδη, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

To Top