Για την ταμπακιέρα τίποτα στον ΟΦΗ! Πλήρωσαν ή όχι τα εισιτήρια του Αιγινιακού;

Ο δικηγόρος του πρώην προέδρου του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλου μίλησε για την υπόθεση του αγώνα με τον Αιγινιακό, είπε πολλά και διάφορα, αλλά για την ταμπακιέρα το παραμικρό! Τελικά πλήρωσαν οι παράγοντες του ΟΦΗ τα εισιτήρια του Αιγινιακού, γεγονός που θα στοιχειοθετεί παρανομία, άρα και υποβιβασμό;

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα έγιναν στο παιχνίδι ΟΦΗ – Αιγινιακός βρίσκονται πλέον στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, η εισαγγελική έρευνα αποκάλυψε ότι το τιμολόγιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε η αποστολή του Αιγινιακού στο Ηράκλειο Κρήτης πληρώθηκε από αλλοδαπή εταιρεία, της οποίας νόμιμος εκπρόσωπος ήταν ο Φώτης Τσάλος, τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ!

Επίσης τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των μελών της αποστολής του Αιγινιακού (Πειραιάς – Ηράκλειο) πληρώθηκαν από τον Γιώργο Πηρουνάκη, μέλος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ και κουμπάρο του Φώτη Τσάλου!

Και αντί να μιλήσουν στον ΟΦΗ για την ουσία της υπόθεσης, άρχισαν να λένε με νομικό ύφος το “τρία πουλάκια κάθονταν…”, κάνοντας άτοπες κι άστοχες συγκρίσεις με άλλα αποτελέσματα, μεταξύ των οποίων κι αυτά των αγώνων του Άρη! Καμία ντροπή δηλαδή!

Ο δικηγόρος του Φώτη Τσάλου, Θεόδωρος Μακρής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά, πέταξε την μπάλα στην… κερκίδα! Για την ουσία ουδέν! Όπως είπε

«Μέχρι στιγμής ο κύριος Τσάλος δεν ήθελε να τοποθετηθεί μόνο και μόνο για να μη δώσει τροφή σε αυτό που επιχειρείται ευρύτερα αυτή τη στιγμή, τη στιγμή που ο ΟΦΗ παλεύει για την άνοδο. Έχετε διαφημίσει πολύ το ρεπορτάζ αυτό και δέχτηκε να τοποθετηθεί.

Μιλάτε για αποδείξεις. Εγώ θα μιλήσω για άλλες αποδείξεις. Στην 3η αγωνιστική το σκορ ήρθε 6-0. Η 1η αγωνιστική μεταξύ Άρη και Αιγινιακού ήρθε 5-0. Η 2η με τη Δόξα Δράμας ήρθε 0-2. Είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα; Είναι λογικό το over μετά τα 5 γκολ που είχε φάει;

Αιγινιακός – Άρης 1-4 και 20ή αγωνιστική Αιγινιακός – ΟΦΗ σε περίοδο που ο κύριος Τσάλος δεν ήταν στην ομάδα, 0-3. Αγωνιστικό όφελος δεν είχε ο ΟΦΗ σε εκείνο το ματς. Παίχτηκαν εκεί χρήματα; Προφανώς όχι».

Πλήρωσε το ξενοδοχείο του Αιγινιακού ο κύριος Τσάλος;

«Ούτε θα διαψεύσω, ούτε θα επιβεβαιώσω. Μέσα από μία διάψευση μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι άλλο το οποίο εν συνεχεία να παρεξηγηθεί».

Ο κύριος Πηρουνάκης πλήρωσε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια;

«Ουδέποτε ο κύριος Τσάλος έχει κληθεί να λάβει γνώση εγγράφως. Ούτε καν για έγγραφες εξηγήσεις. Από τη στιγμή που δεν έχουμε υπόψη μας αποδεικτικό υλικό, δεν γνωρίζουμε σε τι αναφέρεστε».

To Top