ΜΠΑΣΚΕΤ

Για τη νίκη χρυσάφι στη Ρόδο ο Αρης (16.00-PRESSARIS LIVE)

Για μια νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα θα παραταχθεί ο Αρης σήμερα απέναντι στον Κολοσσό (PRESSARIS LIVE- 16:00).

Η αποστολή  βρίσκεται στη Ρόδο από χθες, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό, για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους με μία απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Στο νησί δεν ταξίδεψε ο Σταύρος Σχίζας, λόγω της διάσεισης την οποία έχει υποστεί. Την αποστολή απαρτίζουν οι:

Νόα Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Καββαδάς, Γιώργος Φίλλιος, JD Νότε, Όμηρος Νετζήπογλου, Βασίλης Χρηστίδης, Τζος Χάγκινς.

Ο Άρης κλείνει το Σάββατο το πρόγραμμα των εκτός έδρας αγώνων του στην κανονική περίοδο, αφού η αυλαία γι’ αυτόν θα πέσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα. Μακριά από το “Nick Galis Hall” έχει απολογισμό 3 νίκες και 7 ήττες, έχοντας φτάσει ήδη στην ισοφάριση της μεγαλύτερης επίδοσης του σε νίκες των τελευταίων πέντε χρόνων και έχοντας ξεπεράσει εκείνη των τελευταίων τριών.

Μέσα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Κολοσσός, όχι μόνο σημείωσε τη μοναδική εκτός έδρας νίκη του στο φετινό Πρωτάθλημα, αλλά επέκτεινε και το σερί του στο “Nick Galis Hall”, φτάνοντας στις έξι διαδοχικές επιτυχίες.

Eίναι λοιπόν πολλοί οι λόγοι για τους οποίους ο Άρης θέλει το διπλό.

To Top