Για τις 11 Ιουνίου μεταφέρεται το μπαράζ στο “Κλ. Βικελίδης”!

Την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να οριστεί το μπαράζ ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη, αφού πρώτα απολογηθούν Νίκη Βόλου, Ψαχνά και επικυρωθεί η βαθμολογία!

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Ξάνθης για τη μια θέση που έχει μείνει κενή στη Super League της επόμενης περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί άμεσα και αφού πρώτα απολογηθούν την Πέμπτη στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League Νίκη Βόλου και Ηρακλής Ψαχνών, μετά και την έκθεση που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ, χαρακτηρίζοντας ως «ύποπτο» το μεταξύ τους παιχνίδι.

Εφόσον υπάρξει άμεσα απόφαση (όπως και αναμένεται), θα επικυρωθεί η βαθμολογία των play off και θα οριστεί ο αγώνας μπαράζ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Κλ. Βικελίδης», θα αρχίσει στις 20:30 και οι δύο ομάδες θα πάρουν από 5.000 εισιτήρια, όπως είχε αποφασιστεί, πριν προκύψει το πρόβλημα με το ματς Ηρακλής Ψ.-Νίκη.

Οι διαδικασίες θα επισπευστούν, προκειμένου το παιχνίδι να γίνει πριν την έναρξη του Μουντιάλ, όπως προβλέπει η οδηγία της ΦΙΦΑ, σύμφωνα με την οποία ξεκαθαρίσει πως όσο διαρκεί το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα διεξάγονται αγώνες σε εθνικά πρωταθλήματα.

Πηγή: goalpost.gr

To Top