ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το απόλυτο 3Χ3 ο Άρης, έχοντας στο μυαλό και την απόφαση για το -6

Μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν, ο Χερμάν Μπούργος, μπορεί σίγουρα να δώσει ώθηση στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά όλοι ξέρουμε ότι προπονητής είναι, δεν είναι μάγος.

Ο Άρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να πετύχει τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου με Ατρόμητος (εντός), Αστέρα (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) για να έχει πιθανότητες να μπει στην πρώτη εξάδα.

Για τον Άρη ο στόχος της εισόδου στα πλέι-οφ, αν δεν πάρει πίσω τους έξι βαθμούς βέβαια, γίνεται μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Μένουν τρία ματς και μόνο με το απόλυτο θα μπορεί να ελπίζει ότι θα αφήσει κάποιον έξω αφού πλέον δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο. Με τους έξι βαθμούς όλα είναι σε διαφορετική βάση.

Με δεδομένο ότι ένας προπονητής δεν μπορεί να κάνει θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη, η μόνη λύση είναι να είναι οι ίδιοι οι παίκτες του Άρη να το… αλλάξουν. Έστω και τώρα. Στα πόδια των ίδιων των παικτών είναι η μπάλα, οι οποίοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης. Μόνον αυτοί μπορούν να το αλλάξουν, έστω και την ύστατη στιγμή, πάντα με την στάση αναμονής για την υπόθεση Λάσκοφ στο CAS και τους -6 βαθμούς.

To Top