ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για το γόητρο, την ιστορία, το αήττητο του Παλέ και τον κόσμο του κόντρα στην Αρμάνι! (PRESSARIS – LIVE, 19:00)

Ο Άρης θα παίξει απόψε (19:00) για το γόητρό του απέναντι στην Αρμάνι στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στο Last 32. Χθες το βράδυ στο Βερολίνο εξανεμίστηκαν οι ελπίδες πρόκρισης που είχε στους “16” του Γιούροκαπ, με τη νίκη της Άλμπα επί της Νεπτούνας.

Το γόητρο δεν είναι… αμελητέα ποσότητα κινήτρου για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, ούτε φυσικά η διατήρηση του αήττητου της έδρας στην Ευρώπη, ούτε η επιθυμία για μια “ρεβάνς” για την βαριά ήττα στο Μιλάνο πριν μερικές βδομάδες.

Δεν υπάρχει περίπτωση οι παίκτες του Άρη να μην παίξουν όπως στα προηγούμενα επτά εντός έδρας παιχνίδια τους στο Γιούροκαπ από άποψη πάθους, διάθεσης, αυτοθυσίας. Το ζήτημα είναι αυτό φτάσει για να κερδίσει μια ομάδα του επιπέδου της Αρμάνι. Η απάντηση γέρνει στο “όχι”, γιατί πρέπει να κάνει και πολλά άλλα πράγματα η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Πρέπει να έχει πολύ καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση. Οι Μιλανέζοι είναι ομάδα που τιμωρεί το κάθε λάθος χωρίς να χάνει δεύτερη ευκαιρία και η παρουσία δύο πολύ ποιοτικών παικτών στη περιφέρεια, των Καλνιέτις και Σάντερς, που δεν ήταν στον πρώτο αγώνα, ενισχύει την παραπάνω αναφορά.

Οι κίτρινοι πρέπει να βγάλουν την Αρμάνι από το παιχνίδι της, από τον ρυθμό της και να βρουν απαντήσεις στα διαφορετικά σχήματα των Ιταλών που μπορούν να παίξουν με σέντερ τον Μπάρατς, με σέντερ τον Μάτσβαν, με τρεις κοντούς, με… ότι θέλει ο Ρέπεσα.

Είναι πολύ σημαντικό να βγάλει ο Άρης τον χαρακτήρα της ομάδας που έκανε το απόλυτο νικών μέσα στην έδρα του μέχρι σήμερα, είναι πολύ σημαντικό παράλληλα να μην παρασυρθεί από τα κίνητρά του, αλλά να τα χρησιμοποιήσει με τον σωστό τρόπο μέσα στο παρκέ, σε μια ακόμα όμορφη μπασκετική βραδιά.

To Top