ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το διπλό… αυτοπεποίθησης και ουσίας ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:30, PRESSARIS LIVE)

Παιχνίδι… πρόκληση έχει χαρακτηριστεί από τους κιτρινόμαυρους το σημερινό κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:30, PRESSARIS LIVE), αφού ο Άρης κυνηγάει τη νίκη πρωτίστως για τη βαθμολογική συγκομιδή και το γόητρο και δευτερευόντως για να βάλει αυτός πρώτος φρένο στο έως τώρα αήττητο του αντιπάλου.

Ο Άρης θα παραταχθεί “λαβωμένος” στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού στα προβλήματα τραυματισμών των Ντουκουρέ, Μπράμπετς και Μαντσίνι, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Καμάτσο, με τον Άλαν Πάρντιου να παίρνει για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας -από τότε που βρίσκεται στο τιμόνι της- αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικότερα την αποστολή απαρτίζουν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ζερβίνιο, Εμπκατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Νταμπό, Οντουμπάτζιο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

Ο Βρετανός προπονητής καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δοκίμασε παίκτες και συστήματα, ενώ όπως τόνισε στις τελευταίες του δηλώσεις, αυτό που προσπάθησε να κάνει είναι να χτίσει επάνω στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, διορθώνοντας σημεία που δεν του άρεσαν, έτσι ώστε οι κιτρινόμαυροι να παραταχθούν έτοιμοι σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δύο απουσίες αυτές των Κουρμπέλη και Τρουιγιέ και δύο επιστροφές των Κώτσιρα και Σπόραρ. Από εκεί και πέρα ο Αϊτόρ είναι έτοιμος αφού έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και βρίσκεται και αυτός στην αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάντσεζ, Γκάνες, Μάγκνουσεν, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπερ, Μπερνέρ, Τσέριν, Τσοκαϊ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Σαβιέρ, Φρόκου, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Νικολά Νταμπάνοβιτς ο οποίος έχει ξανασφυρίξει ματς του Παναθηναϊκού, όχι ομως του Άρη. Βοηθοί του οι Ντούκιτς, Τοντόροβιτς, 4ος διαιτητής ο Διαμαντόπουλος, ενώ στο VAR θα βρίσκονται Άντλερ και Μωυσιάδης.

To Top