ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το διπλό βαθμολογικής και ψυχολογικής ανάγκης στη Λάρισα ο Άρης (PRESSARIS LIVE, 20.00)

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη θέλει να πετύχει απόψε (20.00) ο Άρης (2-3) που αντιμετωπίζει τη Λάρισα (2-4) στο κλειστό της Νεάπολης για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική της Basket League.

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες που συνδυάστηκαν με κακές εμφανίσεις μακριά από το Παλέ, ο Άρης θέλει και πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο για καταφέρει να πάρει τη νίκη, που έχει ανάγκη τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Στο Λαύριο και στην Πυλαία οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίστηκαν αγνώριστοι και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τη νίκη, σε δύο παιχνίδια τα οποία μπορούσαν και έπρεπε να «χτυπήσουν». Τώρα κόντρα στη Λάρισα, η οποία έχει ενισχυθεί με τον Ντέβιον Μπέρι, έχουν ακόμα ένα δύσκολο έργο, με τη θεσσαλική ομάδα να προέρχεται από μία απρόσμενη εντός έδρας  συντριβή από τον Ιωνικό (76-97).

“Ο αγώνας με τη Λάρισα είναι καθοριστικός για εμάς. Προερχόμαστε από δύο πολύ άσχημες εμφανίσεις και σίγουρα δεν έχουμε περιθώριο για άλλη. Η Λάρισα διαθέτει πολλούς παίκτες με ικανότητα στην επίθεση και θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη συνέπεια στην άμυνα” τόνισε στις δηλώσεις του ο Σάββας Καμπερίδης.

 

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης είναι οι Χρυσόστομος Σχινάς, Στέλιος Συμεωνίδης και Γιάννης Μαλαμάς της αναμέτρησης, ενώ κομισάριος θα είναι ο Βαρνάς.

To Top