Για το «διπλό» στη Δράμα η ομάδα χάντμπολ

Με τη Δράμα ’86 θα έρθει αντιμέτωπη η ανδρική ομάδα χάντμπολ την ερχόμενη Κυριακή (11/12, 18:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2. Οι «κίτρινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αποτέλεσμα, όχι όμως και στην εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, σύμφωνα με τον προπονητή του Άρη, Ευθύμη Πιπελίδη, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS.

«Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, η οποία δουλεύει μαζί πέντε χρόνια. Δίχως αμφιβολία διαθέτει ταχύτητα και προσωπικά πιστεύω ότι είναι η πιο γρήγορη ομάδα του πρωταθλήματος. Μπορεί ο Άρης να την κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα κάτι. Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, το οποίο θα πάμε για να κερδίσουμε. Δύο βασικά στελέχη μας, ο Λαγούδης και ο Αλμπάνης, έλειψαν στον προηγούμενο αγώνα, αλλά θα δώσουν κανονικά το «παρών» την Κυριακή», ανέφερε αρχικά.

Η αλήθεια είναι ότι η νίκη της πρόσφατης αγωνιστικής επί του Αλέξανδρου Αξιούπολης, η πρώτη της φετινής περιόδου για τον Άρη, δε συνοδεύτηκε και από την ανάλογη εμφάνιση. Στην παρουσία της ομάδας στάθηκε και ο τεχνικός του Άρη, λέγοντας: «Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και πρέπει να μας γίνει μάθημα το γεγονός, ότι πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν σοβαροί, και παρά το γεγονός ότι προσπάθησα, δεν κατάφερα να δώσω στην ομάδα την εγρήγορση που της έλειπε. Από τα μέσα του παιχνιδιού και έπειτα, δεχθήκαμε αρκετή πίεση από τον αντίπαλο, η οποία μας έφερε εκνευρισμό και χαρακτηριστικό δείγμα αυτού αποτελεί η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Καράγγελος, του οποίου η απουσία στο κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι σημαντική για εμάς».

Αναφορικά με τη μελλοντική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και το κατά πόσο ο ίδιος είναι έτοιμος να την οδηγήσει ψηλά, δήλωσε: «Δε θέλω να πω μεγάλα λόγια. Αυτό που, όμως, γνωρίζω καλά είναι ότι όπου κι αν δούλεψα, πόσο μάλλον στον Άρη, στόχος μου είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που σίγουρα δε θα έρθει με τα λόγια, αλλά θα επιτευχθεί μέσω της σκληρής δουλειάς από όλες τις πλευρές και φυσικά μέσω των αποτελεσμάτων».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125€ από την expekt.com! 

To Top