Για το “δύο στα δύο” οι πρωταθλητές στη Βέροια

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα αναζητά αύριο στη Βέροια η πρωταθλήτρια Κ-17, η οποία στις 15.00 φιλοξενείται από την ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι “κίτρινοι”, οι οποίοι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα κερδίζοντας το περασμένο Σάββατο στη Σουρωτή τα Γιάννινα με 2-1, θέλουν να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο στο αυριανό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ώστε να δώσουν συνέχεια στη θετική τους πορεία.

Ο προπονητής του Άρη Τάσος Θέος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τόπτση, Τσιπούρα, Φούσκα και Βασιλόπουλο, ενώ ανέτοιμος είναι o Δημήτρης Σαρλής που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά, την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους “κυανέρυθρους” απαρτίζουν οι Μαντζάρης,  Πετράκης, Βασιλούδης, Κύρκος, Παυλίδης, Χατζηβλασίου, Μαρινόπουλος, Ντουνιάς, Λαδόπουλος, Τσομάκος, Μπαξεβανίδης, Στάτης, Χουζούρης, Ράπτης, Μουτζίκος, Μπάμπης, Μηλιάτης, Σμυρλής και Ιγνατίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μαλούτας Δημήτρης από την Ένωση Ημαθίας, ενώ βοηθοί του οι Καραγκιζόπουλος και Μαυρόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top