Για το… “εξάποντο” της επιβίωσης!

Παιχνίδι “χωρίς γυρισμό”, όπου η νίκη μετράει… έξι πόντους και ανοίγει μια χαραμάδα στην προσπάθεια επιβίωσης και παραμονής του στη Σούπερ λίγκα είναι το σημερινό για τον Άρη. Η κιτρινόμαυρη ομάδα υποδέχεται σήμερα (19:30 PRESSARIS-LIVE) τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης, θέλοντας να κάνει αυτό που δεν κατάφερε από τις 14 Απριλίου 2013 (!) μέχρι σήμερα: να γευτεί την χαρά της εντός έδρας νίκη και παράλληλα να ελπίζει για το “αύριο”.

Τη λύση στο αδιέξοδο που παρατηρείται στα εντός έδρας παιχνίδια, ψάχνει να βρει ο προπονητής του Άρη, έχοντας χαρακτηρίσει τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Βέροια, αυτά που θα καθορίσουν την επιβίωση των κίτρινων.

«Πρέπει να κερδίσουμε, το ξέρουμε πολύ καλά γιατί δεν θα υπάρχει για εμάς αύριο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο 47χρονος τεχνικός για να συμπληρώσει: «Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ πρέπει να βρω τη λύση. Πράγματι, το πρόβλημά μας είναι η έδρα και το πώς θα κερδίσουμε, γιατί εκτός έδρας, έχει δείξει η ομάδα ότι μπορεί να πάρει βαθμούς. Κάποια παιχνίδια, πιο πριν, τα χάσαμε στις λεπτομέρειες και νομίζω ότι θα έρθουν κι άλλοι βαθμοί, εκτός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, όμως, είναι να κερδίσουμε όσα παιχνίδια μας έχουν μείνει στην έδρα μας για να έχουμε βάσιμες ελπίδες για τη σωτηρία μας. Πιστεύω ότι εάν καταφέρουμε να πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετράει τις απώλειες των Πουλίδο, Βλάχου και Ηρακλή. Αντίθετα είδε τους Μπουγαΐδη, Μανιά και Γιαννίτση να φωνάζουν παρών.

Στην αποστολή του Αρη είναι οι: Διούδης, Γουναρίδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγκάνθο, Τάτος, Αγγελούδης, Γκόλιας, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Μανιάς, Κουσίδης, Μπουγαΐδης, Τσιάρας, Μπακασέτας.

Από τον Πανιώνιο ο Θέμης Κουλουχέρης, έμεινε εκτός αποστολής, καθώς έχει θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό του και ήδη ξεκίνησε θεραπεία. Αραβίδης, Αυλωνίτης, Καμπάνταης, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Μπούζας, Λάσνικ, Γιάννου, Παπαδόπουλος, Ντούνης, Κούρντι, Ανέστης, Σταυροθανασόπουλος, Παντίδος, Ζαχαράκης, Πάνος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος αποτελούν την αποστολή.

Ο Γιάννης Τοπούζης από τη Θράκη θα σφυρίξει τον αγώνα. Συνεργάτες του Θρακιώτη διαιτητή θα είναι οι Γιώργος Γεωργιάδης (Κοζάνης), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκάνήσου). Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Κύζας (Δράμας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Μπέγκος (Αργολίδας).

To Top