ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το καλύτερο ο αποφασισμένος Άρης με την Μπουργκ στη Γαλλία (20.30, PRESSARIS LIVE)

Για το καλύτερο θα παρουσιαστεί ο αποφασισμένος Άρης με την Μπουργκ στη Γαλλία (20.30, PRESSARIS LIVE).

Η αποστολή του Άρη χθες έφτασε στο Μπουργκ της Γαλλίας, όπου (20:30, NovaSports Prime) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στη διοργάνωση και θα προσπαθήσουν να… τριτώσουν το καλό. Καιρός για ξεκούραση δεν υπάρχει, αφού ώρες μετά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η αποστολή ταξίδεψε για το Μπουργκ, όπου έφτασε μέσω Γενεύης. Χθες το απόγευμα οι παίκτες έκαναν προπόνηση αποκατάστασης και σήμερα το πρωί θα προπονηθούν στο γήπεδο της γαλλικής ομάδας.

Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έμειναν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους. Ο Άρης θα έχει την ίδια αποστολή με τους τελευταίους αγώνες.

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως ο Άρης θα πρέπει να μείνει προσηλωμένος στο πλάνο του και να έχει έξυπνες αποφάσεις στο παιχνίδι με την Μπουργκ.Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων δήλωσε για τον αγώνα με την γαλλική ομάδα: «Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας, απέναντι σε μία ομάδα η οποία πηγαίνει εξαιρετικά και στο BKT EuroCup και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πολλά για την ποιότητά τους και δείχνει πόσο απαιτητικός θα είναι ο αγώνας για μας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο μας να ελέγξουμε το σκοράρισμα της Μπουργκ από τους αιφνιδιασμούς και να έχουμε έξυπνες αποφάσεις στην επίθεση».

Φυσικά, η κούραση είναι βασικός παράγοντας, αλλά και η θέληση ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο.

Το EuroCup επιχειρεί έναν πρώτο απολογισμό, με τη διεξαγωγή έξι αγωνιστικών στη διοργάνωση, για τις ομάδες με τις καλύτερες επιθέσεις και άμυνες και φυσικά κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Άρη, που είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση και σε σύνολο 20 ομάδων.

Η διοργανώτρια αρχή επισημαίνει πως οι κιτρινόμαυροι καταφέρνουν να ξεπερνούν τις δύσκολες επιθετικά, βραδιές, μέσα από την αμυντική τους λειτουργία, γεγονός, που τους έχει φέρει στο 3-3 και στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου.

Ο Άρης πηγαίνει στη Γαλλία για ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι για το Eurocup.
Οι κιτρινόμαυροι 48 ώρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουν τη Μπουργκ για την έβδομη αγωνιστική του Eurocup.

Διαιτητές θα είναι οι Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία), Ντένις Χάτζιτς (Κροατία) και Σεμπαστιάν Κλιβάζ (Ελβετία).

 

To Top