ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Για το κόλπο γκρόσο: Τιάγκο Ντίας από Μίλαν στην λίστα του Ερέρα!

Ο Τιάγκο Ντίας από Μίλαν στην λίστα του Πάκο Ερέρα! Ο 20χρονος ακραίος Πορτογάλος της Μίλαν είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Ισπανός προπονητής, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και μάλιστα την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 12 φορές με την Εθνική Νέων.

Ο ύψους 1μ75 Ντίας ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πριν μεταπηδήσει το 2013 σε αυτές της Μπενφίκα. Εκεί έπαιξε ως την δεύτερη ομάδα για να τον πάρει το καλοκαίρι του 2017 η Μίλαν, ενώ η Μπενφίκα διατήρησε ένα ποσοστό σε μελλοντική πώληση.

Υπό τις οδηγίες του Τζενάρο Γκατούζο στην Πριμαβέρα της Μίλαν έκανε σπουδαία πράγματα και όταν ο Γκατούζο προήχθη στην πρώτη ομάδα τον πήρε μαζί του χωρίς όμως να τον χρησιμοποιήσει, παρότι τον είχε στον πάγκο σε δέκα παιχνίδια. Παίζει κυρίως στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, είναι εξαιρετικά γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, εξαιρετικός ντριμπλέρ, καλός στο ένας εναντίον ενός και με καλά πόδια.

Η Μίλαν αναζητά ομάδα για να τον δανείσει και ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις με την ιταλική ομάδα προκειμένου να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού, υπό τον όρο όμως ότι θα δεχθεί η ιταλική ομάδα να μπει και μια οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

To Top