Για το νταμπλ η Γιουβέντους, να… σώσει την χρονιά η Μίλαν

Με στόχο την κατάκτηση του Coppa Italia Γιουβέντους και Μίλαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ολίμπικο» της Ρώμης (22:00), σε ένα ντέρμπι στο οποίο δεν χωρούν προγνωστικά.

Την φετινή σεζόν οι δύο αποψινοί αντίπαλοι πραγματοποιούν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία. Η μεν «Γηραιά Κυρία» θέλει έναν βαθμό για την κατάκτηση ενός ακόμα scudetto, είχε την θετική παρουσία στο Champions League που ολοκληρώθηκε με… φωνές από το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να κατακτήσει το νταμπλ με το 13ο τρόπαιο Κυπέλλου και τέταρτο συνεχόμενο.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Δύο σημαντικές απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι καθώς εκτός δράσης είναι ο τραυματίας Χέβεντες και ο Κιελίνι, ενώ διαθέσιμος είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Στον αντίποδα, η ταλαιπωρημένη φέτος Μίλαν, η οποία είχε όνειρα και φιλοδοξίες στην αρχή της σεζόν με τον Μοντέλα που διαψεύστηκαν πανηγυρικά, άλλαξε προπονητή (Τζενάρο Γκατούζο) αλλά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A δεν έχει διασφαλίσει μαθηματικά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε κάθε περίπτωση ένας τίτλος θα… γλυκάνει την αποτυχία για τους ροσονέρι που πέραν του Αντρέα Κόντι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο σημαντικό πρόβλημα. Σε τυχόν επικράτησή τους, θα προκριθούν απευθείας στους ομίλους του Europa League, ειδάλλως και η έβδομη θέση θα «στέλνει» Ευρώπη.

Σέντρα στην σπουδαία αναμέτρηση της «αιώνιας πόλης» στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

To Top