ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το πρώτο “διπλό” στην Ευρώπη ο Αρης στη Σλάσκ (21.00,PRESSARIS LIVE)

Για το πρώτο “διπλό” στην Ευρώπη ο Αρης στη Σλάσκ (21.00,PRESSARIS LIVE) θα παίξει σήμερα με θέληση και πάθος.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πολωνική ομάδα, στις 21:00 (Novasports Prime), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του BKT EuroCup, με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μία πρωινή προπόνηση στο «Nick Galis Hall» χθες και το μεσημέρι αναχώρησαν για την Πολωνία. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία πρωινή προπόνηση στη «Hala Orbida».

Χωρίς Μπλούμπεργκς, αλλά με Μπάνκστον ο Άρης θα κάνει το καλύτερο που μπορεί σε ένα ματς που δε θα είναι και πάλι μόνος!

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σλασκ Βρότσλαβ, τονίζοντας ότι ο Άρης θα πρέπει να δείξει προσοχή στα ριμπάουντ και να είναι έξυπνος και αποφασιστικός στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

«Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με μεγάλα κορμιά, τη Σλασκ, η οποία πάντα συναγωνίζεται σκληρά τον αντίπαλο. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ, καθώς η πολωνική ομάδα κυνηγά πολύ την κυριαρχία στον συγκεκριμένο τομέα.

Την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποφασιστικοί στην επίθεση, κάτι που θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού».

Η διοργανώτρια αρχή ανάρτησε και τα ονόματα των διαιτητών, οι οποίοι σφυρίζουν τόσο σε επίπεδο Euroleague/Eurocup όσο και στην Αδριατική Λίγκα.

Ο λόγος για τους Μάριο Μάκιτς (Σλοβενία), Μάρκο Γιούρας (Σερβία) και Ντράγκαν Πόρομπιτς (Βοσνία).

Θα είναι σπουδαία από κάθε άποψη πιθανή νίκη του Αρη!

To Top