Για το πρώτο τρίποντο ο Άρης κόντρα στον Εθνικό (20.00)

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Άρης είναι έτοιμος να ξεκινήσει με το… δεξί στις 20.00 τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Volleyleague απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους τίθενται αντιμέτωποι σε πρεμιέρα πρωταθλήματος, αφού ήταν και πριν από 11 χρόνια, όταν η ομάδα του Έβρου μόλις είχε επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια και φιλοξένησε τους «κίτρινους», οι οποίοι έφυγαν τότε νικητές από την Αλεξανδρούπολη.

Άρης και Εθνικός συναντήθηκαν, επίσης, μία εβδομάδα πριν, όταν και το σύνολο του Αντρέι Κράβαρικ επιβλήθηκε των αντιπάλων του με 3-2 σετ για τη 2η αγωνιστική του League Cup. Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να παρουσιάσουν ασφαλώς μία πιο βελτιωμένη εικόνα σήμερα σε σχέση μ΄ εκείνο το ματς, δεδομένου ότι ο Ελληνοσλοβάκος τεχνικός είχε μόλις έξι ημέρες στην Ελλάδα, ενώ και ο Γιάννης Κυριακίδης δεν ήταν έτοιμος 100%.

Το ευχάριστο είναι ότι αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Άρη, αφού όλοι οι παίκτες έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει και η «μάχη» των πάγκων, εκεί όπου ο Αντρέι Κράβαρικ θ΄ αναλάβει να καθοδηγήσει στο πρώτο τρίποντο τους «κίτρινους», ενώ την περίοδο 1995-΄96 φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Από την πλευρά του, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σάκης Μουστακίδης, καθοδήγησε τη μεγάλη ομάδα του Άρη τη δεκαετία του ΄80.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας και για το λόγο αυτό περιμένουν τους φιλάθλους τους στο γήπεδο, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από τη Μίκρα θα βρίσκονται, πριν από το παιχνίδι, άνθρωποι της διοίκησης, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν να προμηθευτούν το καρτελάκι διαρκείας. Οι τιμές των διαρκείας είναι οι εξής: Προνομιακή κάρτα GOLD 100E, Προνομιακή κάρτα SILVER 60E, Προνομιακή κάρτα BRONZE 30E, Προνομιακή κάρτα ΘΥΡΑΣ Α 10Ε.

Τέλος, τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Αλεξανδρούπολη κοστίζουν πέντε ευρώ και θα διατίθενται, επίσης, έξω από το Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας.

To Top