ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για το σολντ άουτ και το σερί και το γόητρο και την 3η θέση! Άρης – Ολυμπιακός σήμερα (19:00) στο Παλέ!

Βαθμολογική σημασία δεν έχει μεγάλη για τον Άρη το σημερινό (19:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ωστόσο οι κίτρινοι έχουν πολλούς άλλους λόγους που θέλουν όσο τίποτα τη νίκη.

Καταρχήν θα παίξουν και πάλι μπροστά σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο. Το σολντ άουτ ανακοινώθηκε 48 ώρες πριν το τζάμπολ, ο κόσμος θα γεμίσει και πάλι το γήπεδο και οι παίκτες θέλουν να τιμήσουν τους φιλάθλους για την στήριξή τους με μία νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου.

Δευτερευόντως υπάρχει το σερί νικών. Οι κίτρινοι μετρούν εννιά συνεχόμενες νίκες, έχοντας ισοφαρίσει την επίδοση των σεζόν 2003-04 και 2007-08, όμως αν κερδίσουν σήμερα τον Ολυμπιακό θα κάνουν ρεκόρ συνεχόμενων νικών στη μετά Γκάλη εποχή και εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος ενός τέτοιου κατορθώματος.

Τρίτον, κάθε νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου είναι σημαντική για το γόητρο και το πρεστίζ του Άρη που φιλοδοξεί να κάνει φέτος το πρώτο μεγάλο βήμα προς την επιστροφή του στην κορυφή.

Τέταρτον, η νίκη του εξασφαλίζει και μαθηματικά την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στόχος που έχει επιτευχθεί κατά 99% κυρίως λόγω του μεγάλου σερί.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του θα μπουν στο γήπεδο σα να παίζουν τελικό, ανεξαρτήτως που “τελικός” είναι για τον Ολυμπιακό αυτό το παιχνίδι, καθώς ήττα του στερεί την πρώτη θέση στη κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους κίτρινους, καθώς και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς που έχει θέμα με τον αριστερό ώμο του, προπονείται όσο μπορεί με την ομάδα και άρα λογικά θα πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής.

 

To Top