Για το «τρίποντο» κόντρα στον Πλατανιά η Κ-20

Έχοντας αφήσει στο παρελθόν την ήττα του περασμένου Σαββάτου με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, η Κ-20 ετοιμάζεται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα υποδεχόμενη αύριο τον Πλατανιά στο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων» (15.00) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «κίτρινοι» που βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, όσους δηλαδή και η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, επιθυμούν να μπουν ξανά στο δρόμο των νικών, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα εναντίον των Κρητικών.

Ο Νίκος Πασιαλής έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τραυματισμών των Βαρότση Μπάλιου και Λιάρου, ενώ για ένα ακόμα παιχνίδι θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον επαγγελματία Παντελή Αντωνιάδη.

Αναλυτικά, την αυριανή αποστολή κόντρα στην ομάδα των Χανίων απαρτίζουν οι  Παπαδόπουλος, Κουτσίκος, Πολυζωίδης  Παπακώστας, Τουλκερίδης, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Καρασίμος, Ταυταρίδης, Λεμονής, Ρένια, Κρυστάλλης, Παλιάτσιος, Σταυρόπουλος, Μπελούλης, Ζαχαριουδάκης, Αντωνιάδης, Ιγνατίδης και Τσιλόπουλος.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Βουρνέλης Ματθαίος από την Ένωση Μακεδονίας, με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Κούλα από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top