Για το 2Χ2 η Εθνική Εφήβων απέναντι στη Γαλλία (21.15)

Την Γαλλία αντιμετωπίζει απόψε στις 21.15 η Εθνική Εφήβων στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 του Βόλου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η νίκη κόντρα στην Λετονία ήταν η… αρχή για την ελληνική ομάδα. Το σύνολο του Γιώργου Βλασσόπουλου κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με μπροστράρηδες τους Νικολαϊδη και Σωτηρίου έφτασε στη νίκη και μπήκε ιδανικά στο τουρνουά του Βόλου.

Ο βαθμός δυσκολίας την δεύτερη αγωνιστική, ωστόσο, αυξάνεται για την Εθνική ομάδα. Κι αυτό γιατί αντίπαλος είναι η Γαλλία, η οποία είναι ένα από τα φαβορί του τουρνουά, ώστε να κατακτήσει μετάλλιο.

Οι Γάλλοι έδειξαν τις διαθέσεις τους στο παιχνίδι της πρεμιέρας, κόντρα στη Σλοβενία, επικρατώντας με 66-52 και απέναντι στην Εθνική θέλουν να κάνουν το 2Χ2 και να κάνουν βήμα για πτην πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Βλασσόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς για ένα ακόμα παιχνίδι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ ξεχωριστός παράγοντας για την Εθνική αναμένεται να είναι και η παρουσία του κόσμου, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας.

To Top