Για το «2 στα 2» κόντρα στον ΠΑΟΚ η Κ-20

Μία ακόμα νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ αναζητά το Σάββατο στο Μεσημέρι η Κ-20, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μόλις ένα μήνα μετά το εύκολο «τρίποντο» που πανηγύρισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χάρη στο τέρμα του Αλέξη Καραγιάννη, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένο για τις 12.00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου, με διαιτητή τον Παναγιώτη Κοεμτζίδη από την Ένωση Κοζάνης και βοηθούς τους Κουτζιακουτσίδη και Ξενακίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

O Άρης, μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Εργοτέλη με 1-1, βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από τον τρίτο Ατρόμητο, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι 2ος με 43. Μόνος πρώτος παραμένει ο Παναθηναϊκός με 46 βαθμούς σε 18 αναμετρήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, από το σαββατιάτικο αγώνα θα απουσιάσει ο Αλέξανδρος Γιώρης που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστικής της ποινής του (συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες). Στον αντίποδα, ο Νίκος Πασσιαλής θα έχει ξανά στη διάθεσή τους Ερωτόκριτο Νταμαρλή (εξέτισε την λόγω καρτών τιμωρία του) και Τάσο Καράδαη (ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε), ενώ σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω τραυματισμού ο Θάνος Τοπούζης.

To Top