ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το «3 στα 3» ο Άρης στο Παλέ, με δύο απουσίες αλλά με πάθος κόντρα στον Κολοσσό (20.00 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης υποδέχεται απόψε στις 20.00 στο Παλέ τον Κολοσσό Ρόδου για την 9η αγωνιστική της Basket League με στόχο να κάνει το «3 στα 3» στην έδρα του.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Σάββας Καμπερίδης δε θα έχει στη διάθεσή του τους δύο βασικούς ψηλούς της ομάδας. Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς παραμένει στα «πιτς» μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ οριστικά νοκ-άουτ από το παιχνίδι τέθηκε και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς λόγω των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού.

Ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ είχε απουσιάσει από τα τελευταία δύο ματς του Άρη σε Λάρισα και ΟΑΚΑ, ενώ σε εκείνο της Πυλαίας αγωνίστηκε με ένεση, αλλά μόλις για 8 λεπτά.

Οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα με δεδομένες τις απουσίες των δύο ψηλών τους και προκειμένου να καλύψουν το κενό τους, θα πρέπει να «ματσάρουν» αυτές τις ελλείψεις με πάθος, ενέργεια και διάθεση. Στοιχεία που έδειξαν στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια που συνοδεύτηκαν με νίκες απέναντι σε Ηρακλή και Προμηθέα.

«Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με συνοχή και ξεκάθαρους ρόλους, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει διεκδικήσει όλους τους αγώνες μέχρι την τελευταία κατοχή» ανέφερε ο προπονητής του Άρη για την ομάδα της Ρόδου που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Συνεχίζοντας ο Σάββας Καμπερίδης είπε πως «θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, σωματικά και πνευματικά για μια μάχη από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας, ώστε να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αξία η προηγούμενή μας νίκη», η οποία ήταν κόντρα στη Λάρισα.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης,, που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3, είναι οι Τσαρούχα, Παναγιώτου και Παντελίδης και κομισάριος ο Ελευθεριάδης.

To Top