Για τρία χρόνια στο Περιστέρι ο Μουράτος

Παίκτης του Περιστερίου θα είναι τη νέα σεζόν ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

 Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναφέρεται στην ανακοίνωση: «O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή γκαρντ Βασίλη Μουράτου (21χρ., 1,93μ.) O μεγαλωμένος στα Δυτικά Προάστια διεθνής αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο 3ετους διάρκειας με την ομάδα μας κι αποτελεί την δεύτερη φετινή μεταγραφή.

Την σεζόν που μας πέρασε (2017-18), βρέθηκε στην Λάρισα για λογαριασμό του ΓΣΛ/Φάρου όπου πραγματοποίησε μια… γεμάτη χρονιά, καθώς αγωνίστηκε και στους 26 αγώνες της Basket League έχοντας κατά μέσο όρο: 7,5 πόντους με 43,44% στα δίποντα και 20.97% στα τρίποντα, 2,7 ασίστ και 3 ριμπάουντ».

Με τη σειρά του ο Μουράτος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πήρα πάρα πολύ εύκολα την απόφαση να έρθω στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, η οποία κατάφερε να επιστρέψει στην Α1, μετά από 5 χρόνια. Οι φιλοδοξίες του συλλόγου είναι μεγάλες και ταυτίζονται με τις δικές, γεγονός που με έκανε  να αποφασίσω πάρα πολύ εύκολα.

Έχω μεγαλώσει στα Δυτικά προάστια και ξέρω την ιστορία του Περιστερίου, το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Στις μικρές κατηγορίες μάλιστα, όταν ήμουν, παίζαμε και αντίπαλοι και δεν κρύβω πως από μικρός είχα το όνειρο να αγωνιστώ κάποια στιγμή στον σύλλογο».

To Top