ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάνει νέα αρχή στο Ζηρίνειο ο Άρης

Πανέτοιμος για τη μάχη της 15ης αγωνιστικής είναι ο Άρης, ο οποίος στις 18:30 δοκιμάζεται στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά.

Οι ημέρες που μεσολάβησαν από το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ μέχρι το σημερινό στιγματίστηκαν από τα όσα εξωαγωνιστικά συνέβησαν στο σύλλογο, που είχαν σαν αποτέλεσμα και τη φυγή του Ανδρέα Ανδρεάδη.

Το έργο των «κίτρινων» είναι σαφώς δύσκολο απέναντι στην ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας και αποτελεί την ευχάριστη φετινή έκπληξη.

Ωστόσο, οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα έχουν μάθει στα δύσκολα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο κόντρα στην Κηφισιά.

Να σημειωθεί ότι νέο πρόσωπο στους “κίτρινους” θα είναι ο κεντρικός Νίκος Μακρυγιάννης που θα καλύψει τη θέση του Ανδρέα Ανδρεάδη.

Ο Γιάννης Μέλκας τόνισε σχετικά: «Περάσαμε μία πολύ δύσκολο περίοδο και θέλουμε να πιστεύουμε πως όλα θα βρουν το δρόμο τους. Διοίκηση και παικτες έδωσαν υποσχέσεις και ελπίζουμε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα”, για να καταλήξει:

“Γίνεται προσπάθεια από την διοίκηση και οι παίκτες μου στρέφουν πλέον το μυαλό τους μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Καλωσορίζω τον Μακρυγιάννη στην ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα παρότι γνωρίζουμε πως το φαβορί είναι η Κηφισιά». 

To Top