Για 25/2 πηγαίνει το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Για την μεθεπόμενη Πέμπτη οδεύει η διεξαγωγή του προημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό, στα Γιάννενα.

Η χθεσινή αναβολή του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες» αναγκάζει την ΕΠΟ να ορίσει εκ νέου το ματς και δη εντός των επόμενων 15 ημερών.

Από την στιγμή, δε, που ο καιρός όχι μόνο δεν θα βελτιωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αλλά αντιθέτως αναμένεται κύμα… πολικού ψύχους, αυτόματα αποκλείεται να γίνει σε αυτήν.

Το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, είναι να οριστεί ο αγώνας του «Άγιαξ της Ηπείρου» με τους «πράσινους» τη μεθεπόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.

Νωρίτερα δεν γίνεται, αφού ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ενώ και στην ΕΠΟ δεν θέλουν να καθυστερήσουν περαιτέρω χρονικά όλες τις ρεβάνς του Κυπέλλου.

Έτσι, το εν λόγω παιχνίδι θα πρέπει να έχει γίνει πριν το διάστημα 2-4 Μαρτίου, που έχει οριστεί να διεξαχθούν οι δεύτεροι προημιτελικοί, με την 25η Φλεβάρη να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία.

 

To Top