Γιοβάνοβιτς: «Δίκαιη η ισοπαλία, δεν υπήρχαν φάσεις»

Δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς όπως τόνισε ούτε ο Άρης αλλά ούτε ο Παναθηναϊκός είχαν τις φάσεις για να σκοράρουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός στη Nova:

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς εκ των προτέρων με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Ήταν ένα ματς τεράστιας σημασίας. Έπρεπε να αλλάξουμε πολλά πράγματα και να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, όπως να αλλάξουμε στυλ του παιχνιδιού μας. Δώσαμε χώρο στον Άρη και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε στην κόντρα. Δίκαιη η ισοπαλία, δεν υπήρχαν φάσεις. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα επιθετικά.

Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που δεν έπαιζαν. Όλοι οι παίκτες αντιλαμβάνονταν τη σημασία του ματς για εμάς. Θυσιάσαμε αρκετά πράγματα για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι μας δεν ήταν αυτό που μας διακρίνει. Είμαι ικανοποιημένος λόγω και των συνθηκών.

‘Ηταν δύσκολο ματς. Η ερώτηση ήταν αν θα μπορέσουμε να έχουμε έναν τέτοιο ρόλο στο γήπεδο, να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε. Ήταν η ευχάριστη έκπληξη σήμερα».

To Top