Γιοβάνοβιτς ενόψει Άρη: “Με προβληματίζουν οι τραυματισμοί…” (video)

Στον τραυματισμό του Άλεξ Τρουιγιέ στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, στην οποία μέτρησαν πέντε αναγκαστικές αλλαγές.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην ατυχία που χτύπησε τον Παναθηναϊκό ενόψει του Άρη και τόνισε την πειθαρχία που δείχνει η ομάδα του.

«Καμιά φορά το ποδόσφαιρο είναι λίγο απρόβλεπτο. Kάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, με άφησε πλήρως ικανοποιημένο. Στο δεύτερο είχαμε αρκετά προβλήματα. Περίεργο δεύτερο ημίχρονο, με τόσες αναγκαστικές αλλαγές, αλλά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί.

Έχω πειθαρχημένη ομάδα. Αυτό που με προβληματίζει είναι να δούμε τους παίκτες που αποχώρησαν πως θα είναι τις επόμενες μέρες και το μεγάλο θέμα με τον Άλεξ (σ.σ. Τρουιγιέ), ελπίζουμε να μην είναι δύσκολος τραυματισμός. Είναι κρίμα που και ο ίδιος περίμενε το ντεμπούτο και σε αυτό το παιχνίδι αν επιβεβαιωθούν οι πρώτες εξετάσεις σίγουρα θα είναι μια δύσκολη περίοδος για τον ίδιο και για εμάς. Θα σταθούμε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί», ανέφερε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV.

To Top