Γιοβάνοβιτς: “Εξαιρετική ομάδα ο Άρης, τεράστια νίκη”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το Άρης – Παναθηναϊκός και τη νίκη της ομάδας του με σκορ 2-1 στάθηκε στο τι έφερε το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιοβάνοβιτς μιλώντας στη NOVA για την επικράτηση με 2-1 του Παναθηναϊκού με τον Άρη εκτός έδρας, παρότι έχανε η ομάδα του με 1-0, επισήμανε για:

Το ματς και τη νίκη: Πάντα τα παιχνίδια εδώ με τον Άρη – που είναι εξαιρετική ομάδα – είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος είναι τεράστιας σημασίας νίκη για εμάς.

Το ότι στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός του πρώτου γύρου: Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όχι τόσο όμορφο. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο. Δεν είχαμε πολλές φάσεις. Σε αυτές που είχαμε έπρεπε να τις εκτελέσουμε. Είναι μεγάλη ικανοποίησή μου γιατί δεχθήκαμε γκολ και έπρεπε να ανατρέψουμε το σκορ. Ήταν καλό βράδυ για εμάς.

Το ότι η ομάδα έκανε την ανατροπή και ότι έχει ξαναγυρίσει ματς: Μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους θα πρέπει να το κάνει αυτό (να γυρίζει ματς).

To Top