Γιοβάνοβιτς στα αποδυτήρια του “Κλ. Βικελίδης” στους παίκτες: «Παίζουμε ένα ματς που είναι “κλειδί” για όλη την προσπάθειά μας»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού πριν από το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να αυξήσει το συναίσθημα της ευθύνης, αλλά και της συσπείρωσης σε όσους ήταν διαθέσιμοι για να μπουν στη συγκεκριμένη «μάχη», και το έπραξε με δύο ομιλίες.

Η μία ήταν στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα, το πρωί της Κυριακής (20/3) λίγο μετά την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε μία συνολική ανάλυση στο κομμάτι της τακτικής, με την τροποποίηση του συστήματος σε 3-4-3 επισημαίνοντας πως «… όταν υπάρχουν δυσκολίες, εκεί είναι που χρειάζεται να δείχνουμε όλοι προσωπικότητα, να σηκώνουμε τις ευθύνες μας και να βγαίνουμε μπροστά.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και πρέπει να παίξουμε με καρδιά και ψυχή. Να παίξουμε ο ένας για τον άλλο κι όλοι μαζί για την ομάδα. Και να αποδείξουμε ότι το αξίζουμε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πάρουν τη μία θέση στα Κύπελλα Ευρώπης» ήταν τα λόγια του Σέρβου τεχνικού.

Λίγες ώρες αργότερα, ελάχιστα προτού οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν την προθέρμανσή τους για τον αγώνα με τον Άρη, ο Γιοβάνοβιτς τους επισήμανε:

«Παίζουμε ένα ματς που είναι “κλειδί” για όλη την προσπάθειά μας. Και είναι η ευκαιρία μας για να δείξουμε ότι μπορούμε. Εγώ το πιστεύω ότι μπορούμε γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός. Πάμε να νικήσουμε!».

To Top