Γιορτή αλληλεγγύης στην Κατερίνη, στήριξη και στον Γιώργο Ιωαννίδη (photo)

Μια ξεχωριστή συνάντηση έγινε σήμερα στην Κατερίνη, μια ποδοσφαιρική γιορτή αλληλεγγύης, όπου ανάμεσα στα πρόσωπα που στήριξαν ήταν ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο φίλαθλος του Άρη που ανεβαίνει τον δικό του “Γολγοθά”.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ήταν από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρο πως κάτι διαφορετικό ετοιμαζόταν στην Κατερίνη για τις 22 Μαΐου. Η αφίσα, που βγήκε στους δρόμους της πόλης λίγες μέρες πριν το φιλικό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές από την Πιερία και τους Super League All Stars, το έγραφε σε περίοπτη θέση: «Πρώτη γιορτή αλληλεγγύης». Όχι φιλανθρωπικό φιλικό, όχι αγώνας, αλλά γιορτή και με την λέξη αλληλεγγύη σε περίοπτη θέση. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στην Κατερίνη από την προηγούμενη ημέρα, επισκέφτηκαν σχολείο της περιοχής, βρέθηκαν οι ίδιοι πίσω από το περίπτερο στο κέντρο της πλατείας που πουλούσε τα εισιτήρια. Έκαναν το ταξίδι με δικά τους έξοδα και αγόρασαν κανονικά εισιτήρια, προκειμένου να ενισχύσουν τον σκοπό! Το έζησαν και το χάρηκαν με την καρδιά τους και η τοπική κοινωνία τους στήριξε, καθώς ακόμα και κόσμος που δεν μπορούσε να έρθει στο γήπεδο αγόρασε εισιτήριο. Πολλοί πήραν παραπάνω από ένα, μπλοκ ολόκληρα για  να συνεισφέρουν.

Μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί ποδοσφαιριστές για μια γιορτή αλληλεγγύης, για την ενίσχυση του ιδρύματος Βενιαμίν, για τον Γιώργο Ιωαννίδη και για το ειδικό σχολείο Κατερίνης.

Στο αγωνιστικό, μολονότι οι Pieria All Stars μπήκαν… δυνατά, η αντεπίθεση διαρκείας έφερε το τελικό 6-6, που χόρτασε τον κόσμο στις κερκίδες! Το αποτέλεσμα Η στιγμή του αγώνα έγινε όταν ο Γιώργος Μπαντής άφησε τη θέση του στον Τάσο Κουρδή, ο οποίος αγωνίστηκε με τεχνητό μέλος. Ο πρώην τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος έχασε το πόδι του έπειτα από τροχαίο και το σύστημα ασφάλισης δεν του αναγνώρισε κανένα επίδομα αναπηρίας, αφού το πόδι ήταν κομμένο κάτω από το γόνατο. Η ομάδα των Solidarity Athletes στάθηκε αλληλέγγυα στην πορεία αποκατάστασής του και εκείνος έκανε το ταξίδι μαζί με τα παιδιά του για να βρεθεί στο γήπεδο.

To Top