“Γιορτή το παιχνίδι με Άρη, περίμενα άλλη συμπεριφορά για τα εισιτήρια”

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Κώστας Σαββουλίδης, μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε: «Θα υποδεχτούμε τον κόσμο του Άρη με απόλυτο σεβασμό όπως αξίζει στον κόσμο.»

Για τα εισιτήρια που θα διαθέσει η Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Ο Άρης ζήτησε 300 εισιτήρια. Εγώ για τον Άρη έβγαλα 1500 αλλά ο Άρης μου ζήτησε 300 γιατί τόσα μπορεί να πληρώσει. Τους δίνω μία κερκίδα που χωράει 2,500 κόσμο. Θα υπάρχουν σημεία όπου θα μπορούν να πάρουν και άλλα οι φίλοι της ομάδας. Θα έχω εκδοτήρια με εισιτήρια των 5 ευρώ. Έβαλα το ποσό των 5 ευρώ καθαρά για τον κόσμο του Άρη».

Για την συμφωνία με τον Άρη και την ετοιμότητα τους για την αναμέτρηση: «Έχουμε μιλήσει με τον Άρη και όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι».

Τι ήταν αυτό που σας έκανε εντύπωση μετά τις ομιλίες σας με τον Άρη;: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, όμως περίμενα μια άλλη συμπεριφορά από τους ανθρώπους της ομάδας».

Για τα καλά λόγια που ακούστηκαν από την πλευρά του μέσα στην εβδομάδα: «Να πολώσω το κλίμα, για ποιο λόγο; Είμαι ερασιτέχνης. Σέβομαι τον Άρη και τον κόσμο, γνωρίζω τι περνάει ο κόσμος της ομάδας και τους σέβομαι απόλυτα. Αλλά πάνω απ’ όλα είμαι Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Για το πως περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και ο κόσμος των Γιαννιτσών, το παιχνίδι της Κυριακής: «Για μας θα είναι μια γιορτή! Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο μας. Θα έχουμε παιδάκια, γονείς και παιδιά από τις ακαδημίες. Εμείς παίζουμε τη σωτηρία μας. Αν πάρουμε το παιχνίδι με τον Άρη μπορούμε να σωθούμε».

Για το άγχος και το κίνητρο των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Γιαννιτσών: «Ο Πανσερραϊκός είναι πρώτος όμως ο Άρης έχει το όνομα και την ιστορία, άρα είναι λογικό όλοι οι ποδοσφαιριστές οποιασδήποτε ομάδας να έχουν ένα παραπάνω κίνητρο. Από την άλλη, η θέση των Γιαννιτσών είναι δύσκολη. Η παραμονή μας, στα μάτια των ποδοσφαιριστών μας, κρίνεται στο παιχνίδι που έρχεται».

Για το ποιος πιστεύει ότι έχει το πλεονέκτημα για την άνοδο: «Ο Πανσερραϊκός φαίνεται πιο έτοιμη ομάδα αυτή τη στιγμή και έχει ένα προβάδισμα».

Τι έφταιξε και ο Πανσερραϊκός είναι “πιο” έτοιμος από τον Άρη, ποιο ήταν το λάθος των “κίτρινων”: «Προσωπική μου γνώμη, ο Άρης είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Όμως αυτόν τον κόσμο δε τον σεβάστηκαν».

To Top