Γιος Μαραντόνα: «Θα ήταν υπερήφανος ο πατέρας μου για την εθνική μας»

Σίγουρος πως ο πατέρας του, Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι υπερήφανος για την εθνική ομάδα της Αργεντινής στο Μουντιάλ δήλωσε ο γιος του, Ντιέγκο Τζούνιορ, με αφορμή την παρουσία της στον σημερινό τελικό.

«Το ζω σαν τρελός, παρακολουθώ όλους τους αγώνες, βλέπω όλες τις ειδήσεις, θέλω να βάλω το τρίτο αστέρι στο στήθος μου γιατί αυτά τα παιδιά το αξίζουν πραγματικά. Δίνουν τα πάντα για τη φανέλα και ελπίζω να συμβεί», ανέφερε ο Ντιέγκο Τζούνιορ Μαραντόνα ο οποίος είναι προπονητής της Νάπολι Γιουνάιτεντ και συνέχισε:

«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο πατέρας μου είναι περήφανος για τον τρόπο που υπερασπίζονται τη φανέλα και τη θέληση που βάζουν. Για μένα, ο μπαμπάς μου είναι περήφανος γι’ αυτούς, εκεί πάνω», τόνισε και στη συνέχεια σχολίασε την σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στον Μέσι και στον πατέρα του.

«Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τον Μέσι, όπως απολαύσαμε τον γέρο μου. Λοιπόν, πρέπει να απολαύσουμε τον Μέσι με τον ίδιο τρόπο. Δε μου αρέσει να τους συγκρίνω γιατί δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κάνουμε αυτό. Δεν ωφελεί σε τίποτα. Αν κερδίσουμε την Κυριακή, οι ιστορίες μεταξύ τους θα είναι παρόμοιες, αλλά θέλω να απολαύσω τον Λιονέλ και μου αρέσει πολύ αυτή η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου ο πατέρας μου και αυτός αγκαλιάζονται και είναι μαζί. Ελπίζω να συμβεί και, αν συμβεί, θα είμαι απίστευτα χαρούμενος για τον Λίο. Είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής του και πάντα τον αγαπώ», ανέφερε.

To Top