Γιουβέντους: “Ετοιμάζει πρόταση 200.000.000 ευρώ για Σαλάχ”

Tο καλοκαίρι του 2018 η διοίκηση της Γιουβέντους έριξε τη “βόμβα” και απέκτησε από την Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο δαπανώντας πάνω από 100.000.000 ευρώ, όμως φαίνεται πως το ταβάνι της είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αυτό με βάση το ρεπορτάζ του “Sky News Arabia”, που αναφέρει πως ο “Κριστιάνο Ρονάλντο άναψε το πράσινο φως στην Γιουβέντους για να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον Μοχάμεντ Σαλάχ” και ότι “η Γιουβέντους ετοιμάζει πρόταση σοκ στην Λίβερπουλ που ενδέχεται να ξεπεράσει τα 200.000.000 ευρώ”.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως σε περίπτωση που ολοκληρωθεί αυτό το deal θα γραφτεί ιστορία αφού ο Αιγύπτιος επιθετικός θα αποτελέσει τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών πίσω από τον Νεϊμάρ, για χάρη του οποίου η Παρί Σεν Ζερμέν κάλυψε τη ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ που είχε βάλει η Μπαρτσελόνα.

Την ίδια ώρα, φήμες αναφέρουν πως προκειμένου η Λίβερπουλ να δεχτεί να αποχωριστεί τον Σαλάχ, η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι διατεθειμένη να προσφέρει και τον Πάουλο Ντιμπάλα, έναν παίκτη για τον οποίο έχει εξαιρετική γνώμη ο Γιούργκεν Κλοπ.

To Top