Γιουβέντους: Ιταλός ιολόγος έβγαλε στη… σέντρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Tο επιθετικό σχόλιο του Κριστιάνο Ροναλντο για το τεστ κορωνοϊού προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις κα ανάγκασε τον CR7 να το αποσύρει, ωστόσο δεν πρόλαβε να αποφύγει το “κράξιμο” από τον διάσημο Ιταλό ιολόγο, Ρομπέρτο Μπουριόνι.

Το τελευταίο τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε την Τρίτη (27/10) ο Κριστιάνο Ροναλντο βγήκε θετικό, γεγονός που τον έθεσε αυτόματα νοκ-άουτ από το αποψινό ντέρμπι της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ λαχταρούσε να παίξει σε αυτό το ματς για να συναπαντήσει μετά από σχεδόν 3 χρόνια τον Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο είχε κόντρα για 9 σερί σεζόν στην La Liga στα Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, και το γεγονός πως δεν θα μπορέσει να δηλώσει παρών στην αναμέτρηση του “Allianz Stadium” τον τσάντισε σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Κάπως έτσι έφτασε στο σημείο να προβεί σε ένα μάλλον άσεμνο σχόλιο μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, λέγοντας πως “το τεστ κορωνοϊού είναι μία μ@@@@@α”.

Το συγκεκριμένο σχόλιο έμεινε για λίγες ώρες στο Instagram μέχρι που εξαφανίστηκε από τον ίδιο τον Ρονάλντο που μετάνιωσε για την κίνησή του, ωστόσο είχε ήδη βγει… οφσάιντ.

Αρκετοί ήταν εκείνοι στους οποίους δεν άρεσε η αθυρόστομη τοποθέτησή του πάνω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι ο κορωνοϊός και του άσκησαν κριτική μέσα από τα social media, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που χρησιμοποίησαν το όπλο της ειρωνίας για να του απαντήσουν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ρομπέρτο Μπουριόνι, με τον Ιταλό ιολόγο και ακαδημαϊκό, καθηγητή Μικροβιολογίας και ιολογίας στο Πανεπιστήμιο Vita-Salute San Raffaele του Μιλάνου, να αναδημοσιεύει την ανάρτηση του πεντάκις κατόχου της Χρυσής Μπάλας και να τη συνοδεύει με το εξής σχόλιο στο δικό του λογαριασμό στο Twitter: “Καλωσορίζω τον συνάδελφό μου Κριστιάνο Ρονάλντο στη μεγάλη ομάδα ιολόγων. Θα είναι πολύ χρήσιμο στον επόμενο αγώνα εναντίον οφθαλμολόγων”.

 

To Top