Γιουβέντους: Οι οπαδοί στηρίζουν Αλέγκρι και τα βάζουν με Ανιέλι και παίκτες

Οι οπαδοί της Γιουβέντους κρέμασαν πανό έξω από το «Allianz Stadium» με τα οποία εκφράζουν τη στήριξη τους στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ρίχνουν τις ευθύνες στους ποδοσφαιριστές και στον Αντρέα Ανιέλι.
Η Γιουβέντους βρίσκεται στα «σχοινιά». Μέσα στον Σεπτέμβριο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι, έμεινε πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος και μετά την ήττα της από τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ είναι με το… ένα πόδι εκτός Champions League.

Όπως είναι λογικό η πίεση από τα αρνητικά αποτελέσματα βαραίνει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί. Ο Ιταλός τεχνικός δέχεται σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ της Ιταλίας, όμως έχει την στήριξη του κόσμου.

Οι οπαδοί των Μπιανκονέρι κρέμασαν δυο πανό έξω από το «Allianz Stadium», με τα οποία εξέφρασαν τη στήριξη τους στον 55χρονο τεχνικό και τα «έχωσαν» τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στη διοίκηση του Αντρέα Ανιέλι. Το ένα πανό έγραφε: «Μίστερ Αλέγκρι μην παραιτηθείς ποτέ! Όποιος μάχεται εναντίον μας δεν είναι άξιος να φοράει αυτή τη φανέλα» και το έτερο: «Ανιέλι έφυγε»

To Top