Γιουβέντους σε Μπαρτσελόνα: “Κρατήσαμε τον λόγο μας και φέραμε τον κορυφαίο όλων στο Καμπ Νόου”

Η Γιουβέντους, μέσω twitter, ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα πως κράτησε την υπόσχεσή της και έφερε στο Καμπ Νόου τον GOAT, Κριστιάνο Ρονάλντο, παίρνοντας… ρεβάνς για το tweet των Καταλανών για τον Λιονέλ Μέσι μετά το πρώτο ματς.

Η Γιουβέντους, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου και κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου της.

Παράλληλα, πήρε… ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο αγώνα από τους “μπλαουγκράνα”, αλλά και για το tweet που είχαν κάνει οι διαχειριστές του λογαριασμού της “Μπάρτσα” με τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισαν GOAT.

“Είμαστε ευτυχείς που μπόρεσες να παρακολουθήσεις τον GOAT (greatest of all time) στο γήπεδό σου, Γιουβέντους”, έγραφε η λεζάντα, με τη Γιουβέντους να απαντά πως ο πραγματικός GOAT θα έρθει στο Καμπ Νόου, αφού ο CR7 απουσιάζει από το πρώτο παιχνίδι. Έτσι, μετά την εμφατική νίκη μέσα στην Καταλονία, η Γιουβέντους ανέβασε ένα tweet που έγραφε πως “κρατήσαμε την υπόσχεσή μας, τον φέραμε (σ.σ. τον GOAT) στο Καμπ Νόου”.

To Top