Γιουβέντους: Σε συμφωνία με τον Φατζόλι για επέκταση του συμβολαίου του

Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia» η Γιουβέντους έχει καταλήξει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Νικολό Φατζόλι, μέχρι τον Ιούνιο του 2028, παρά την πρόσφατη απαγόρευσή του για στοιχηματισμό.

Ψήφος εμπιστοσύνης της Γιουβέντους στον Φατζόλι παρά το… παρατράγουδο με τον παράνομο στοιχηματισμό.

Ο 22χρονος συνεργάστηκε με τις αρμόδιες αρχές κατά τη διάρκεια της έρευνας και ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στον τζόγο.

Η Γιουβέντους στηρίζει τον πολλά υποσχόμενο μέσο της τις τελευταίες εβδομάδες. Ο παίκτης συνέχισε τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, ο σύλλογος δεν του έχει περικόψει τον μισθό και σύμφωνα με το Sky Sport Italia σχεδιάζει να επεκτείνει την συνεργασία τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι «Μπιανκονέρι» έχουν πλέον καταλήξει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του μέσου μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Η τρέχουσα συμφωνία του Φατζόλι για 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο λήγει το 2026. Το Sky Sport Italia δεν αποκάλυψε τα στοιχεία πίσω από τη νέα συμφωνία του, αλλά ισχυρίζεται ότι πρόκειται για «οικονομικά σημαντική» ανανέωση.

Ο 22χρονος είναι προϊόν της ακαδημίας της Γιουβέντους και έκανε το ντεμπούτο του το 2020-21 υπό τον Αντρέα Πίρλο. Με τη Γηραιά Κυρία έχει πραγματοποιήσει 45 συμμετοχές, σημειώνοντας 3 γκολ.


To Top