Γιουβέντους: Τέλος ο Πίρλο, επιστρέφει ο Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους, καθώς σύμφωνα με το «Sky Italia» απομένει μόνο η ανακοίνωση της πρόσληψης του.

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την Γιουβέντους επιστρέφει εκ νέου στους πάγκους και πάλι για λογαριασμό των «μπιανκονέρι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του το «Sky Italia», ο Αλέγκρι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας του Τορίνο Αντρέα Ανιέλι, στην οποία συζητήθηκε το ενδεχόμενο επιστροφής του  στον πάγκο της Γιουβέντους. Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος, για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ,με τον Αλέγκρι να επιστρέφει στην Γιουβέντους δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του και να αντικαθιστά τον Αντρέα Πίρλο.

Πλέον, το  μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους «μπιανκονέρι», αλλά και οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως ο Αλέγκρι το προηγούμενο διάστημα ήταν σε επαφές, με την Ρεάλ, αλλά και την Ίντερ επέλεξε όμως να επιστρέψει στην «Γηραιά Κυρία».

To Top